Optima Ski Blog

En kombination av professionalism och djupt engagemang som berör!

"Jag hade stora förväntningar på lägret i Vålådalen och dessa överträffades ordentligt.

Att ledarna Oskar Svärd, Kari Eie och Per-Øyvind Torvik har erfarenheter och kunskaper i världsklass märktes omgående. Och det som imponerade mest var deras pedagogik och engagemang. Det spelade ingen roll om man var nybörjare eller elitåkare, dom både kunde och ville utveckla oss alla!

Jag åkte hem som en betydligt bättre skidåkare, med ett leende på läpparna och minnen som värmde i mitt hjärta."

/Pär

När man läser en text lik ovan efter att vi genomfört ett läger så blir vi glada och stolta och känner att vi nått precis dit vi vill! När man deltar på våra olika event så skall man oavsett vilken nivå man befinner sig på få ut lika mycket av lägret!

Det som driver oss i Optima Ski är att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. När vi ser deltagare åka upp för backar de inte hade en chans att ta sig upp för i starten på lägret då har vi lyckats! Just teknikbiten är något vi jobbar väldigt mycket med på våra läger. Med rätt teknik kan man åka mycket fortare och mycket energisnålare på tävlingar. Det är svårt att säga hur mycket fortare man kan åka på Vasaloppet. Men det vi vet är att eliten, de som redan åker bra tekniskt, är de som jobbar mest med tekniken!

Vi har förstått att många tror man måste vara "elit" för att vara med oss på läger men det är helt fel. Oavsett vilken nivå du befinner dig på är du välkommen.

2-5 februari genomför vi vårt sista event för denna säsong. Läger/utbildning i Ulricehamn. Du är hjärtligt välkommen!

Avlsutar med en bild från lägret i Våldåalen som vi genomförde i december och tackar er alla deltagare som var med!

Gruppbild Vålådalen 2016dec.jpg

 

0 comments

Leave a comment