Optima Ski Blog

Optima Ski Stockholm 2017 2018

Read More...

Hvordan komme i TOPPFORM i Vasaloppet eller Birken?

Mange har opplevd at man har forbered seg godt gjennom lang tid for å nå målet om en god prestasjon i feks  Vasaloppet eller Birken. Men fallgruvene er mange og sjangsen for at det ikke lykkes er stor.

Read More...

En kombination av professionalism och djupt engagemang som berör!

"Jag hade stora förväntningar på lägret i Vålådalen och dessa överträffades ordentligt.

Read More...

Dags för läger i Ulricehamn 2-5 februari med Oskar Svärd

Vasaloppsläger i Ulricehamn med Optima Ski!

Read More...

Julehilsen fra Optima ski

Julen er her, men kanskje ikke julefreden enda?

Read More...

Sessongen nærmer seg

Da er mange av oss godt igang med sessongen og kalenderen viser snart JUL :-) Noen av dere har trent bra og er på et høyt nivå, noen har trent sånn passe og er på et middels andre har begynt beskjedent, slik er det hvert år. Mange faller fort inn i tanken om at slik er det og blir det!
 
Men NEI, NÅ og framover er det tid for å jobbe med formen, utholdenheten, detaljene, utforteknikken, det å bruke hver eneste økt til utvikling, rette opp de små feilene, bevisthet omkring intensitet, teknikken, treff på intervallene osv.
 
The Prinsiple of CANEI= Constant And Never Ending Improvment!!!!!! I form eller ikke, det er bare en ting å gjøre, lag utviklingsplan, ha mål for uka, for økta og diskuter dette med treneren eller en treningskompis. Få han med deg ut, ta video av deg selv send inn til trener og få tilbakemelding. Kjør en realitets sjekk gjennom en test eller konkurranse, for å få nå tilstand.
 
Motivasjon er ikke noe du får, det er noe du skaper inne i deg selv, som du velger!! Det finnes ingen som ikke er motivert (da er du død), men vi kan i perioder være anderledes motivert, men det er et valg du tar, energien skapes inne i deg av deg selv. Motivasjon kan bli vanskelig å finne om en bare ser det store hårete målet, men start med de små mål i den daglige treninga, dag for dag, et skritt av gangen så når vi toppen til slutt, selv om det tar litt tid!
 
Om det ikke går slik du hadde håpet så er det eneste fornuftige å endre plan, til en plan som virker for deg, og virker ikke den så må du endre på nytt, sette deg nye utviklingsmål til du har de ferdighetene og kapasitetene som skal til!
 
Snakkes i bakken!
Per-Øyvind Torvik
Read More...

Skidgång är bra på många sätt!

Det kom en del snö i södra Sverige och vi fick åka skidor några fina kalla dagar. Tyvärr så försvann snön igen förutom på några plaster som erbjuder korta konstsnöslingor. Bor man nära dem så passa på och åk!

Read More...

Riktig pusteteknikk gir bedre helse og bedre utholdenhetsprestasjon.

Read More...

Dags för snöläger i Vålådalen 15-18 december

Nu är det dags igen för vårt prisade läger. Den 15-18 december kör vi. För den som inte varit med på vårt läger vill jag tipsa om en artikel som langd.se har skrivit om lägret 2015 när de besökte oss.

Read More...

Stillpower eller Willpower, det er spørsmålet!

Alle ønsker vel å være i flytsonen når det gjelder trening og hverdagsliv. Stort sett sier vi at det går «greit» og noen ganger opplever vi at flyten er langt unna. I boken «Stillpower» av Garret Kramer presenteres friske tanker som kan bidra til at du kanskje kan oppleve flyt oftere enn du kanskje tror. Uansett hvor mye viljestyrke du øver opp, kan du ikke tvinge fram et "A-ha!" øyeblikk. Det er derfor Kramer vil ha oss til å fokusere på noe annet: stillpower.

Anbefales.

Read More...

0 comments

Leave a comment